KLUBBKLÄDER
GARK sponsrar brodyr med klubbloggan på alla produkter ur Hööks sortiment. Beställ vad du vill ha och ange som särskild upplysning att du vill ha brodyr. Kontakta oss för ersättning.

Funktionärspoäng 12.1 2019.

Bli medlem:

Betala in medlemsavgiften. VIKTIGT att skriva in hela ditt personnummer (inklusive sista siffror)
Får du inte plats vid betalning mejla oss.
gnestaridklubb@gmail.com
Swish: 123-1466705

GNESTA RIDKLUBB

Är en bred ridklubb där alla är välkomna.
Vi har ryttare på både hobby och elite nivå.
Har lagridning från Div IIII till I i många dicipliner.
Arrangerar aktiviter och träningar.
Arrangerar varje år tävlingar från klubbnivå till nationell.

Vad innebär medlemskapet i GARK ?
Alla som deltar i - tävlingar - träningar i GARK:s regi är försäkrade mot olycksfall.
Försäkringen gäller även vid resa till och från dessa aktiviteter.

Alla som är funktionärer på våra tävlingar tillgodoräknar sig 1 poäng per arbetad timme
Dessa poäng kan sedan omvandlas till bidrag inom ramen för klubbens verksamhet. Till exempel klubbkläder eller aktivteter

Medlemsavgift 2020
Junior     250:-
(Junior är man till och med det år man fyller 18 år)
Senior     350:-
Familj     700:-
(max 4 pers. 140:- därutöver)

Swish: 123-1466705

Vill du hjälpa till i dessa tider?

Gnesta kommun följer noggrant utvecklingen av coronaviruset, covid-19. Vi arbetar hela tiden med beredskap för att kunna förhindra och hantera eventuell smittspridning. Vi håller oss uppdaterade om det aktuella läget och följer Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer.

Vi gör också vad kan för att med hjälp av frivilliga krafter hjälpa personer i riskgrupper att handla. Vi bemannar idag, torsdagen den 9 april, på ICA i Gnesta där vi hjälper till med att ta emot beställningar och att plocka varor. Under nästa vecka planerar vi att även utföra samma sak på COOP i Gnesta.

Vår Frivilligsamordnare arbetar hårt med att pussla ihop det, men börjar bli överbelastad. Därför ställer vi nu frågan om någon förening har möjlighet att hjälpa till att ansvara för den frivilliga verksamheten på respektive affär. Dels personer som kan ta emot beställningar och plocka varor eller styra arbetet  för de frivilliga som anmält sig. Vi återkommer med detaljer till de som anmäler sitt intresse.

Svara om intresse och möjlighet finns att hjälpa till.
Svaren skickas till Malin Broquist malin.broquist@gnesta.se eller Carina Nilsson, carina.nilsson@gnesta.se som sedan förmedlar kontakt med vår Frivilligsamordnare.