SPONSORER

Gnesta Ridklubb är en idell förening. Här jobbar både unga och vuxna tillsammans för att skapa en aktiv klubb med aktiviteter som passar alla! Vi söker dig företagare som är intresserad av att bidra till just vår ridklubb. Alla tillgångar går tillbaka till våra medlemmar.
Vi söker även företag som vill vara med och sponsra med fina priser till våra kommande tävlingar. Vi är för andra året i rad utsedda till Årets Tävlingsarrangör under Södermanlands Ridsportsgala. En stor anledning (tror vi) kan vara våra mycket genrösa priser till de delatagande i våra tävlingar!
Det vi ger dig som företag i utbyte är bland annat reklam under våra tävlingsdagar och på sociala medier.
Är du intresserad av att synas här och på våra sociala medier? Tveka inte att höra av dig angående spons!