KM 2020

DRESSYR KM/PROGRAMRIDNING
Vi inbjuder till en serie programridningar,
19 aug på Stjärnbro, domare Maggan Blom
8 sept på Sörtuna, domare Maggan Osmund
V 39/40 (datum spikas senare) på Brolöten, domare Chris Brolin

Vi kan bereda plats för 20 ekipage per omgång. Alla är välkomna men vi ger företräde till KM deltagare.
Vi bjuder också på fika, allt på coronasäkrat sätt.
Startavgift 50 kr, GaRK subventionerar resten.
Anmälan på mail, gnestaridklubb@gmail.com. Frågor besvaras av Anna Teiling Gårdlund, 070 274 06 06 eller Anna Åsengård 070 330 33 74

HOPPNING KM
Medlemskap i Gnesta Ridklubb krävs för att få delta.
Hoppningen kommer att ha stilbedömning.
Max två rundor per ekipage men man behöver anmäla vilken höjd eller start man vill ha som sin KM runda. Första rundan är en clear round.
Vid deltagande i minst två omgångar ingår snittet av de två bästa resultaten i KM.
Skriftligt protokoll från domaren.
Maila din anmälan till gnestaridklubb@gmail.com. Ange namn på häst och ryttare samt höjd och vilken höjd som du vill ha som KM höjd.
Kostnad 50 kr per ekipage, GaRK subventionerar resten. Swisha till 123-1466705, skriv vilket evenemang betalningen avser samt ryttarens och hästens namn i meddelandefältet.
Vi bjuder också på fika, allt på coronasäkrat sätt.