STYRELSE 2022

Gnesta Ridklubb är en idell förening.  Här jobbar både unga och vuxna tillsammans för att skapa en aktiv klubb med aktiviteter som passar alla. 
 

Anna Teiling Gårdlund    
Jag heter Anna Teiling Gårdlund och bor på en gård utanför Gnesta med familj, hästar, hundar och stutar. Jag har hållit på med hästerier länge, uppfödning, hingststation, ponnymamma och egen ridning. Jag har varir med i GaRK i många år utanför styrelsen och i flera roller inom styrelsen. Numera är jag ordförande och kassör.

Christine Eliasson
Christine heter jag och detta blir mitt andra år i styrelsen. Jag är fostrad både på ridskola och i privatstall så vet hur mycket stallmiljön betyder för alla åldrar och nivåer av ryttare. Jag har ett förflutet som aktiv ryttare och innan jag fick barn arbetade jag som instruktör på Trosa och Mälarhöjdens ridskola i flera år. Numera har jag helt bytt arbetsinriktning och egna stora hästar har fått stå tillbaka till förmån för döttrarnas hästintresse. Ser fram emot ett nytt kul tränings och tävlingsår med klubben!

Anna Åsengård
Jag heter Anna Åsengård, jag har suttit med i styrelsen ett antal år nu. Jag bor och arbetar på Stjärnbro Gård, där får jag syssla med det jag brinner för -avel och unghästutbildning. Jag och min familj som består av sambo och två barn, äger två hästar som jag tävlar dressyr med. Min roll i styrelsen har varit lite allt i allo, jag hjälper till där det behövs. Jag hoppas kunna bidra till att alla medlemmar känner sig välkomna och att det finns passande aktiviteter för alla.

Carina Thörn
Hej! Jag heter Carina (Nina) Thörn och jag sitter i styrelsen sedan 3 år tillbaka. Jag och min man bor på en liten gård i Runtuna straxt utanför Nyköping. Där har vi 3 hästar Catano 20år, Kilimanjaro 7 år och lilla Rocker 1år. Samt där bor även 2 hundar, 2 katter och lite höns Jag rider dressyr på mina killar. Kilimanjaro har precis börjat sin karriär på dressyrbanan, så det är jätte spännande att se hans framtid. Catano är startad upp tom st Georg, men får nu vara min krumelur häst på hemmaplan efter att han har varit sjuk en längre tid.

Madeleine Heinby
Madelene Heinby heter jag och är en av de ny invalda i styrelsen. Jag bor på en liten gård utanför Gnesta där också mina barn, numera vuxna Frida och Robin Forsfält bor.
Vi har tidigare varit aktiva i Årsta Runstens Sportryttare då vi bodde i Sorunda/Nynäshamn. Där var jag med i dressyrkommittén och ordnade många tävlingar. Under mina barns uppväxt var jag ponnymamma och vi åkte runt i landet på tävlingar och så småningom blev det med stor häst men jag älskat Ponnysar!
Så för 5 år sedan sadlade jag om från bygg- och fastighetsbranschen i Stockholm till mitt egna företag  Idinge Ridlekis som är nybörjarridning för barn från 3 år.  I verksamheten har jag 7 ponnys från storlek A-D.
 I stallet har vi även två stora hästar, Cooper, 10 årig dansk dressyrhäst (DWB) och Graziano (SWB) som blir 3 i sommar och ska snart ridas in.
Jag är glad över att få vara med i styrelsen för GARK och hoppas hinna med att bidra med min tid och erfarenhet till klubben.

Hej! Jag heter Madeleine Brändeborn och har suttit med i styrelsen i några år. Vi driver stallfeelgood och mina föräldrar var med och startade Gnestaortens hästvänner som klubben hette från början. ⁣
Jag har tävlat mycket själv i hoppning men är nu mest ponnymamma och coachar min dotter som tävlar mest i hoppning men även dressyr på våra 2 ponnysar. Därför brinner jag lite extra för ungdomsverksamheten och hoppningen och har varit lagledare i både hoppning och dressyr samt varit med och anordnat och stöttat ungdomarna i deras evenemang i ungdomssektionen

Jeanette Lindell 

Gnesta RK - Ridsport           Swish 123-1466705
Bildad 1982-01-01           Bankgiro 5627-4160
Föreningsnummer 20969-48                  Organisationsnummer 819000-9079
Postadress: Box 128  64622 Gnesta

Anngelica Eriksson 
Jag heter Anngelica Eriksson och bor på en gård mellan Gnesta och Vagnhärad där jag driver ett inackorderingsstall och uppfödning i liten skala. Jag har varit med i styrelsen i många år och brinner för tävlingssidan. Jag är dessutom grenledare för dressyren i distriktet och är med i tävlingskommitten samt ridsportsgalagruppen. Är också aktiv i Södermanlands hästavelsförening.
Jag tränar och tävlar på egna uppfödningen Prinzess of Easter och vi har just tagit klivet upp i MsvB. Jag har också två unghästar 3 och 2 år, Zaffron de Light och Zavano, även de är födda här.
Jag jobbar som personlig assistent och tillbringar övrig tid här på gården.
Jag brinner för våra tävlingar, gillar att rodda med lagridning och träningar och är oerhört stolt över den fina gemenskapen vi har i vår underbara klubb!”

Helene Zettervall 
Jag heter Helene Zettervall och har vart med i klubben sen den startade med namnet Gnestaortens Hästvänner. Det har blivit en väldans massa år i både ungdomssektionen och på olika poster i styrelsen Jag är både ponnymamma och försöker hinna tävla själv i sportkörning som är min passion. Jag stöttar ungdomarna i vår ungdomskommite , då jag tycker att det är viktigt med den delen av vår verksamhet. Det är oxå roligt med alla våra ponnylag så klubbkänslan ökar hos våra ungdommar.

Therese Bjerketorp
Jag heter Therése Bjerketorp och har suttit med i styrelsen några år. Jag driver företaget Stuteri Nådhammar med min familj där vi föder upp SWB och lipizzaner. Har inackorderingar, semin- och hingststation. Jobbar även som konsult med redovisning åt några företag. Just nu rider jag mest för nöjes skull och hjälper övrig tid min dotter Alva i hennes satsning på sin ponny (och på en av mina ridhästar). Jag hoppas att 2022 ger vår klubb möjligheter att ordna en massa trevliga tävlingar och aktiviteter för våra medlemmar.

Maggan Osmund
”Jag heter Maggan Magnusson Osmund och bor med min famil på egna gården Ekdal i Gnesta. Jag är B-tränare i dressyr och MsvC domare och det är i stort hästar ”morgon-middag-kväll” hos oss. Jobbar 80% som Controller på BankID förutom som tränare. Har alltid utbildat mina hästar själv å har tävlat upp till intermedier 2. Just nu har jag en 8-åring som ligger väl framme i utbildning med fina procent de få starter vi gjort tom MsvB5. Jag stimuleras lika mycket av att utbilda som att tävla! Sen två år är jag också groom till min man som kör Trollflöjten i sportkörning och det är ett nytt spännande inslag att vara bak på vagnen! Här satsar vi mer på tävling och i år är det på Msv nivå!
Vi har även Bella som är 6år och matchas till att förhoppningsvis bli körhäst men även utbildas i ridning.
Jag har varit i styrelsen i 2 år men har funnits med i bakgrunden i flera år och då framförallt kring våra tävlingar. Det är också det jag brinner för, att ordna bra tävlingar!
Och i en förening tror jag på ”ingen kan göra allt - alla kan gör något”
Mer om oss på osmunddressyr.se”

Ellen Jonsson
Jag heter Ellen Jonsson och är nyinvald ledamot i GARK:s styrelse. Som yngre satt jag med i ungdomssektionen GARKUS. Det var väldigt roligt och lärorikt, och nu ser jag fram emot att få delta i styrelsearbetet i GARK. Jag har ridit sedan jag var liten och tillbringade mycket tid på ridskolan på Wisbohammar. Numera har jag egen häst, en halvblodsvalack som jag delar med min mamma och som står på Taffsnäs. Jag rider ganska varierat med dressyr, markarbete, uteridning och en del träning från marken. Lika gärna som jag rider ägnar jag tid åt rykt och stallpyssel.